Uradi sam

WonDeck prema predlošku

Naruči svoj WonDeck odmah i pridruži se našim zadovoljnim klijetima!

POŠALJITE UPIT

Izradi šablonu

WonDeck prema predlošku po principu uradi sam

WonDeck obloge izrađujemo po predlošcima. Dobit ćete komplet prozirnih folija, na kojima je potrebno iscrtati površine palube koje želite obložiti WonDeck protukliznom oblogom. WonDeck je spreman za ugradnju/lijepljenje, što možete učiniti sami ili uz pomoć lokalnih obrtnika. Možete odabrati između dvije varijante WonDeck podne obloge:

 • W-DECK: gotove WonDeck podne obloge s 3M ljepilom spremne za ugradnju, a dolaze u standardnoj dimenziji 120×240 cm, sa predefiniranim linijama (razmak između linija može biti 45 mm do 100 mm).
 • WonDeck: personalizirana WonDeck podna obloga koja se kroji prema obliku Vašeg broda. Zahvaljujući našoj bogatoj bazi podataka, postoji mogućnost da model s dimenzijama vašeg broda već imamo u arhivi. U suprotnom slučaju, brod ili predloške mjerimo preciznim 3D skenerom.
 • Ekonomično!

  Praksa pokazuje da naručivanjem WonDeck obloga prema predlošcima za samoinstalaciju možete uštedjeti.

 • Profesionalno!

  Paluba vaše jahte ili motornog čamca izgledat će kao da ju je napravio profesionalac. Zapravo, ploče prema vašim predlošcima izrađuju stvarno profesionalci!

 • Jednostavno!

  Proces nije zahtjevan za montažu. WonDeck protuklizne obloge možete sami zalijepiti ili posao povjeriti lokalnom majstoru. Također, kod nas možete kupiti sve potrebne materijale za ugradnju.

Kako naručiti

Jednostavno, profesionalno, bez poteškoća

1. Komplet predloška

Preporučujemo originalnu WonDeck foliju za izradu predloška jer eliminira istezanje i pojednostavljuje postupak izrade šablone. Uz foliju, komplet uključuje i ljepljivu KREP traku te marker. Komplet predloška možete kupiti u našoj online trgovini. Ako ćete koristiti vlastitu foliju za predložak, pronađite deblju i nerastezljivu foliju koja se može uredno složiti i dostaviti.

2. Izrada predloška

Pratite upute prema odabranom proizvodu.

 • za W-Deck obloge s predefiniranim linijama – postavite WonDeck foliju za izradu predloška onako kako želite da vam idu linije po palubi broda – preporučamo da krenete od centralnog dijela kako bi dobili savršenu simetriju. Za lakše snalaženje, pogledajte video s uputama za iscrtavanje WonDeck predložaka. Nakon iscrtavanja, a prije skidanja folija, fotografirajte brod tako da se vide postavljene folije, a sve kako bi se mogućnost greške maksimalno smanjila (uvijek neka bude slikano na način vidi primjer) pdf pop up dodat
 • za WonDeck personalizirane obloge – postavite WonDeck foliju na palubu i krenite od krme prema provi ili obrnuto, te obavezno idite po redu i pazite na spojeve WonDeck folije za izradu predloška. Za lakše snalaženje, pogledajte video s uputama za iscrtavanje WonDeck predložaka. Nakon iscrtavanja, a prije skidanja folija, fotografirajte brod tako da se vide postavljene folije, a sve kako bi se mogućnost greške maksimalno smanjila

3. Slanje predložaka

Pošaljite nam svoje predloške na adresu:
WonDeck Hrvatska, Rudolfa Kolaka 12, 10 000 Zagreb
Fotografije nam pošaljite na e-mail: template@wondeck.com

Izradit ćemo kontrolne predloške koje šaljemo na vašu adresu. Kontrolne predloške je potrebno položiti na palubu broda i prekontrolirati odgovara li dizajn, te po potrebi označiti željene izmjene.

Tek nakon potvrde kontrolnih predložaka krećemo u izradu vašeg WonDecka.

Naruči svoj WonDeck odmah i pridruži se našim zadovoljnim klijetima!

POŠALJITE UPIT