FAQ

Često postavljana pitanja

WonDeck je savršena obloga za vaš brod, stvorena da izdrži sve vremenske uvjete. Izrađena je od UV otpornog PE/EVA pjena materijala, koji je vodootporan i pruža iznimno prianjanje na suhu ili mokru površinu. Moderna četkana tekstura upija udarce, ublažava vibracije i buku, što će osobito znati cijeniti ribolovci. WonDeck je moguće prilagoditi svim željama kupca (bezbroj opcija izgleda i oblika linija).
Dostupno je 5 različitih boja u 13 kombinacija:
  1. boja tikovine s crnim, zlatnim i bijelim crtama;
  2. svijetlo siva boja s crnim, bijelim, tirkiznim, plavim i tamno plavim crtama;
  3. tamno siva boja s crnim i narančastim crtama;
  4. antracit boja s crnim i svijetlo sivim crtama;
  5. crna boja s crvenim crtama.
Za personalizirani WonDeck kontaktirajte nas: postoji mogućnost da vaš model broda već imamo u našoj bazi podataka, a u suprotnom slučaju mjerenje ćemo odraditi s vrhunskim 3D skenerom. Također, predloške možete napraviti sami, slijedeći upute za izradu istih.
Najveći komad koji je moguće naručiti je 120x240 cm.
Slobodno nam se javite na naš email i poslat ćemo vam uzorak materijala.
Na WonDeck možemo aplicirati bilo koji logo, vektor, grafiku ili nešto drugo po želji klijenta.
WonDeck dolazi s 3M samoljepljivom naljepnicom te se lako aplicira, a ljepilo se aktivira snažnijim pritiskom na podlogu. Samo ogulite zaštitni film lijepila i zalijepite ploču. Pobrinute se da područje lijepljena je čisto.
WonDeck se može aplicirati na ravnu ili lagano zakrivljenu podlogu, a aplicira se direktno na protukliznu površinu vašeg broda te se prelazi na glatki dio 1 cm da se postigne idealno prianjanje na površinu.
Za razliku od ostalih proizvoda, WonDeck se manje zagrijava zahvaljujući svojoj strukturi zatvorenih ćelija. Tamnije boje su naravno podložnije zagrijavanju ali nikada u toj mjeri da bi bilo neugodno za osobu koja bosa stoji na oblozi.
WonDeck se može slagati komad do komada, ali naša preporuka je ostaviti razmak od 1,5 cm između dijelova jer se, kao i svaki materijal, WonDeck skuplja i širi ovisno o temperaturi.
Uklanjanje WonDecka je jednostavno: potreban je plastični strugač pomoću kojeg se nadigne jedan od kutova materijala, nakon čega se rukama povlači s podloge. Preporuka je da uklanjanje materijala rade barem 2 osobe. Ukoliko se materijal jako drži za podlogu, preporučamo politi acetonom, nakon čega se ponovno upotrijebi strugač. Jednom kad se materijal ukloni, na podlozi će ostati ljepila koje je potrebno natopiti otapalom za ljepila i ostaviti do 10 minuta te počistiti grubljom krpom. Na kraju, očistite podlogu acetonom i površina će biti savršeno čista.
Aplikacija WonDecka radi se na temperaturi višoj od 15°C, u uvjetima bez vlage.
Površinu je potrebno detaljno oprati i odmastiti prije aplikacije WonDeck obloge (najbolje s acetonom ili alkoholom te čistom krpom). Ukoliko se radi o potpuno novom brodu onda je potrebno površinu očistiti više puta.
WonDeck se lako čisti šamponom za pranje, toplom vodom i četkom. Ukoliko se radi o tvrdokornim mrljama najbolje je čistiti s acetonom koji se odmah mora isprati s vodom.
WonDeck će u najtežim uvjetima (sunce, more, vlaga itd…) izdržati 5-7 godina, naravno uz pravilnu pripremu podloge te aplikaciju.
Garancija na Wondeck je 1 godina uz montažu obavljenu od ovlaštenog instalatera.
Oštar nož i ravnalo (Molimo pripazite kada koristite nož)